Promoot uw kantoor op AdvocatenGids.NL !

Profiteer van de Unieke Multi Website Strategie

Registreer uw advocatenkantoor nu op AdvocatenGids.NL en ontdek een wereld vol nieuwe cliënten en kansen door onze unieke Multi Website Strategie ! Wij promoten uw kantoor op meerdere van de 90 onderling verbonden – en zeer gerichte – advocatenwebsites. 

Klaar om uw praktijk te laten groeien? Meld u vandaag nog aan via het onderstaande formulier.

Gerichte potentiële cliënten

Vergroot nu de zichtbaarheid van uw advocatenkantoor en trek direct een stroom van gerichte potentiële cliënten aan! Promoot uw kantoor op op Advocatengids.NL en domineer uw markt.

Al sinds 2001 een unieke formule

Wat ons zo uniek maakt, is dat Advocatengids.NL al sinds 2001 dé autoriteit is op het gebied van advocatenwebsites, met een familie van meer dan 90 Advocaten websites zoals Echtscheidingsadvocaten.NL en StrafAdvocaten.NL. Met onze revolutionaire Multi Website Strategie wordt uw kantoor gepromoot op meerdere platforms met zeer gerichte bezoekers, waardoor uw bereik ongekend groeit!

Een voorbeeld: Meijers Canatan Advocaten

Veel deelnemende kantoren promoten wij reeds sinds 2001. Een voorbeeld van een promotie met onze unieke Multi Website Strategie is de promotie van het kantoor Meijers Canatan. Dit gerenommeerde advocatenkantoor op het gebied van strafrecht promoten wij op AdvocatenGids.NL, StrafAdvocaten.NL, AdvocateninAmsterdam.NL en op 2 van de websites met een uitgebreide presentatie van het kantoor.

Uitgebreid filter zorgt voor zeer gerichte leads: Niet Zoeken maar Vinden

Onze websites zijn uitgerust met een krachtig en zeer uitgebreid filter waarmee bezoekers direct bij de juiste advocaat belanden. Resultaat? Kwalitatieve en gerichte leads voor uw praktijk! Zo kan de bezoeker een vrouwelijke advocaat vinden die als specialisatie arbeidsrecht heeft en praktijk voert in Rotterdam, derhalve kunnen meerdere zoekvragen gecombineerd worden.

Bovendien bieden we een uitgebreide lijst van rechtsgebieden, zodat potentiële cliënten moeiteloos een specialist vinden die aan hun juridische behoeften voldoen.

Wilt u opvallen? U kunt uw eigen pagina volledig naar wens inrichten, waardoor u uw kantoor persoonlijk en overtuigend presenteert. U hoeft hiervoor in eerste instantie niets te doen, aan de hand van uw eigen website maken wij een unieke tekst en leggen deze aan u voor.

En voor een extra boost bieden we beperkte ruimte voor banners, waardoor uw kantoor exclusiviteit uitstraalt en uw kantoor prominent op een of meerdere websites verschijnt. Grijp deze kans en laat uw praktijk floreren op Advocatengids.NL !

Kies uw Promotiepakket

Basis Pakket

EUR 350 per jaar

(basisprijs)

Vermelding op Advocatengids.NL en één gratis doorplaatsing op een andere advocaten website, zoals EchtscheidingsAdvocaten.NL of StrafAdvocaten.NL. Bekijk het overzicht van meer dan 90 advocaten websites.

Onbeperkte informatie op uw eigen pagina, inclusief een link naar uw website en desgewenst social media;

Vermelding in maximaal 3 rechtsgebieden. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen dat uw kantoor gevonden wordt bij de rechtsgebieden Fiscaal recht en/of Echtscheiding.

Standaard Pakket

EUR 550 per jaar

(uw voordeel: 150 Euro)

MEEST GEKOZEN

Alle voordelen van het basispakket;

Vermelding op Advocatengids.NL en twee andere advocaten websites;

Uitgelichte vermelding in maximaal 4 rechtsgebieden op AdvocatenGids.NL en 4 onderwerpen op de gespecialiseerde advocaten websites.

Premium Pakket

EUR 850 per jaar

(uw voordeel: 500 Euro)

INCLUSIEF OPVALLENDE BANNER 

advocatengids

Alle voordelen van het standaardpakket;

Vermelding op Advocatengids.NL en drie andere advocaten websites;

Uitgelichte vermelding in maximaal 5 rechtsgebieden op AdvocatenGids.NL en 5 onderwerpen op de gespecialiseerde advocaten websites.;

Prioritaire ondersteuning bij klantenservice;

Inclusief een banner op roulatiebasis op één website, indien plaats beschikbaar. Deze verschijnt op elke pagina van de website.

Tevens bieden wij in onderling overleg exclusieve banners aan en op maat gemaakte promotiepakketten. Heeft u specifieke wensen, laat het ons weten via het contactformulier.

    Kies uw pakket en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken, geheel vrijblijvend.

    Neem voor de mogelijkheden om uw kantoor te promoten contact met ons op.